Results 1 to 7 of 7

Thread: Publishing pages of a add-on domain
      
   

  1. #1
    belohorizonte is offline Sergeant
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Brazil
    Posts
    22

    Default Publishing pages of a add-on domain

    Hello,

    I purchased an add-on domain with VodaHost and I added it on cPanel like the tutorial.
    This morning, I published one page of the add-on domain but images doesn't appear.
    What is happening?
    The URL is the following: http://www.themininggrindingoffice.com/index.html

    Thank you,

    MP

  2. #2
    VodaHost's Avatar
    VodaHost is offline General & Forum Administrator
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Wilmington, Delaware USA
    Posts
    11,693

    Default Re: Publishing pages of a add-on domain

    Hi;

    It would seem you have installed a "Crawl Protect" script on
    to your http://www.themininggrindingoffice.com/ site and
    this appears to be preventing images from loading. Please
    check an example on one of the images from your website:

    http://www.themininggrindingoffice.c...es/bv01001.gif

    You should either repair or remove this script as it appears
    to be the cause of your image issues.

    Out of interest, why have you added a crawl protect script
    to your website? What is the benefit you will gain from
    adding it?

    Hope this is of some help to you. Thanks,

    VodaHost

    Your Website People!
    1-302-283-3777 North America / International
    02036089024 / United Kingdom
    291916438 / Australia

    ------------------------

    Top 3 Best Sellers

    Web Hosting - Unlimited disk space & bandwidth.

    Reseller Hosting - Start your own web hosting business.

    Search Engine & Directory Submission - 300 directories + (Google,Yahoo,Bing)



  3. #3
    belohorizonte is offline Sergeant
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Brazil
    Posts
    22

    Default Re: Publishing pages of a add-on domain

    Thank you very much VodaHost.
    Yesterday, I asked the same question on the CrawlProtect forum.
    The developer told me that in my case, I should not prohibit the hotlinking.
    What I do not understand is that I installed CrawlProtect for the main site (thecementgrindingoffice.com) and it works...
    Now, to answer your question, I added CrawlProtect to prtect the site.

  4. #4
    Vasili's Avatar
    Vasili is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    14,547

    Default Re: Publishing pages of a add-on domain

    You would benefit far more from an accurate sitemap.xml file being created in addition to a robots.txt file (Tutorial) added to your site than using a foreign script that is dubious in nature, may prove ineffective, and already seems to interfere with normal operation of your page elements.
    Your "developer" should know the importance of being compliant with WC3 protocols, and using an unproven foreign script that may not compliment the move from HTML4 to HTML5 in addition to being a disruptive element in page function is something that very much suggests an indication of the limitation of understanding ...

    You can generate a compliant robots.txt and a sitemap.xml both at this site.
    Once generated, you can open either in Notebook to edit/customize prior to uploding them to your public_html/ (Root) Directory.
    . VodaWebs....Luxury Group
    * Success Is Potential Realized *

  5. #5
    belohorizonte is offline Sergeant
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Brazil
    Posts
    22

    Default Re: Publishing pages of a add-on domain

    Hello,

    I removed the .htaccess file of CrawlProtect and the published pages of the add-on domain are working well.
    Now, I have an other problem: when I go to the main site, I see images, buttons of the add-on site. I use CCleaner but the problem persists. I loose a lot of time to check if I made a mistake but there is not mistake.
    Do you know a solution for that problem?
    Thank you,

    MP

  6. #6
    VodaHost's Avatar
    VodaHost is offline General & Forum Administrator
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Wilmington, Delaware USA
    Posts
    11,693

    Default Re: Publishing pages of a add-on domain

    Hi,

    You may have published some of your website files to your
    primary domain rather than to your add-on domain.

    Please be absolutely sure that you are publishing files for
    your main domain to your /public_html/ directory only and
    that you are publishing files for your add-on domain to the:
    /public_html/"youraddondomain.com"/ directory only.

    Hope this is of some help to you. :)

    VodaHost

    Your Website People!
    1-302-283-3777 North America / International
    02036089024 / United Kingdom
    291916438 / Australia

    ------------------------

    Top 3 Best Sellers

    Web Hosting - Unlimited disk space & bandwidth.

    Reseller Hosting - Start your own web hosting business.

    Search Engine & Directory Submission - 300 directories + (Google,Yahoo,Bing)



  7. #7
    belohorizonte is offline Sergeant
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Brazil
    Posts
    22

    Default Re: Publishing pages of a add-on domain

    Hello VodaHost,

    I published my pages in the good directory.
    You can check by yourself: www.thecementgrindingoffice.com (main site) and www.themininggrindingoffice.com (add-on site).
    Probably for you, all seems normal. But for me, there is a mixture of buttons from a site to an other.
    I checked all the buttons.
    It is a nightmare. Even on the other computer which is connected on the domestic network there is the same problem.
    I don't understand this phenomenon...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49