PDA

View Full Version : Link problems



helganog
07-29-2006, 08:09 PM
Hello everyone,
My first post!
I'm sitting in sweltering Leicester UK working hard at my first web site. ever.
I have managed to publish my index page and a contact us page, both of which I can see. However...
I have tried hyperlinking the two pages together. The link from the contact_form page back to the index works BUT the link from index to contact_form does not.
I think this is because I entered the link incorrectly the first time. I have subsequently amended this, saved the page and re-published the index BUT this has still not updated online. The link should read httl://compasslandscapes.com/contact_form.html as far as I can work out Not contact_us.html as I originally put.
How long should it take to re-publish a page? I get the impression from other posts that it should happen straight away.
Also when I open the index page offline the URL for the link has disappeared again even though I am saving it (eight or nine times now).
AM I being spectacularly dim?
Helga

www.compasslandscapes.com (http://www.compasslandscapes.com)

helganog
07-29-2006, 08:20 PM
Typical!
It works now!
I've been struggling for 40 minutes.
I'd still like to know how long it takes (average) for a published page to update online?

Thanks

ez-ez
07-29-2006, 09:14 PM
Once a page is published it's updated immediately and automatically..

Collectors-info
07-29-2006, 09:19 PM
Should be within seconds, as when you upload your changed page it over writes the one that at your host. If you do publish a new page & go to have a look at it live, always press Ctrl F5 to refresh to a new window as the old page may still be in your cache on your PC and you may think it hasnt changed.

Chris.

helganog
07-30-2006, 05:17 PM
Thanks guys!