PDA

View Full Version : adsense



daz1034
09-26-2006, 09:51 AM
hi all

i fell a bit silly asking lots of Q lol how do u add adsense to soholaunch

thanks
dazxx

VodaHost
09-26-2006, 10:14 AM
Use the add HTML feature in the text editor.

VodaHost
09-26-2006, 10:15 AM
Bottom right hand corner.

Veganite
11-09-2006, 07:24 PM
The problem is in SOHO there is no add html button just the text editor I am having the same problem. once the code is pasted it disappears so it becomes non functional and there is no way I have found to add just html unless I am missing something.
Any help with this would be a great help Thanks