PDA

View Full Version : cannot Publish my webpage



maja1129
09-28-2006, 12:39 AM
Im a first time user and I have a web hosting account, but when i try to publish a page, i get a 12031 error....also, my firewall is not activited while I try to do this.....

Girlonthehill
09-28-2006, 01:08 AM
This can be caused by one of a few things. It could just be internet/server hiccough, your timeout settings or a firewall issue ay the other end. It usually rights itself, though. In BV go to Tools > Options > Publish and increase the timeout setting. This may help. If it doesn't submit a support ticket explaining what's happening and the steps you have taken to correct it at your end. It just could be a VH firewall issue, although that very rarely happens.

VodaHost
09-28-2006, 08:56 AM
make sure you are publishing to the correct IP address and user/pass.