PDA

View Full Version : First time publishing problem



RoyRJB
10-01-2006, 08:20 PM
Hi,

Watched the tutorials- Uploaded my index page after successful preview check but cannot access via web - standard page not available message - other links work ok - what have I not done? is there a control panel action to take before the page(s) can be viewed in a browser or some other setting required?

What checks are necesssary in BV?

Thanks,
Roy

Girlonthehill
10-01-2006, 09:59 PM
Hi,

Watched the tutorials- Uploaded my index page after successful preview check but cannot access via web - standard page not available message - other links work ok - what have I not done? is there a control panel action to take before the page(s) can be viewed in a browser or some other setting required?

What checks are necesssary in BV?

Thanks,
Roy

Hi Roy.

Firstly, have you named your index page correctly? It should be named simply: index all in lower case letters.

RoyRJB
10-02-2006, 01:11 PM
Hi

Yes - that got through!
Just uploaded an update successfully - same problem
Hope you can help
R.

lovethatbluegrassmusic
10-02-2006, 02:45 PM
What is your site url?

RoyRJB
10-02-2006, 08:04 PM
Hi Brad,

site url is www.smallbusinessguru.co.uk (http://www.smallbusinessguru.co.uk)

R.

lovethatbluegrassmusic
10-02-2006, 08:22 PM
Looks like the server needs to be configured for the dns name,
or the dns name needs to be pointed to the Voda servers (if not voda hosting).

Just guessing. At the top of this forum there is 'help me'
and then 'submit a support ticket'
You might do that and have them check the configuration.

RoyRJB
10-02-2006, 10:15 PM
Thanks