PDA

View Full Version : incorrect IP address



chaps
10-13-2006, 03:02 PM
As you can see, I am brand new to this. I will probably be on this forum quite a bit if it works.

My first question is the IP address options that were on the drop down menu when trying to publish my pages did not give me the one that they sent to me in my welcome email. Whenever I try to publish to the closest one I get an error. Any advice on how to assign the correct IP address? It doesn't let me type one in the box.


Chaps

ez-ez
10-13-2006, 03:04 PM
I'm not too sure, but I think you might have to download a later version of BV and reinstal.. I remember seeing something like that before.

chaps
10-13-2006, 03:08 PM
I also tried that...I downloaded the latest on the main website. I didn't actually go in to the programs and totally remove it first and then start all over with BV, by downloading the latest it should just update what is necessary right?

Chaps

ez-ez
10-13-2006, 03:10 PM
You downloaded it.. did you install over the last one you had..??

chaps
10-13-2006, 03:11 PM
I imagine I did, it never asked to duplicate filenames or anything. I just assumed it removed what was there and started over on it's own.

ez-ez
10-13-2006, 03:17 PM
Ok.. since you've downloaded the latest version, it may be worth a try to do this..

Uninstal BV from your Control Panel>> Add Remove Programs.
Then instal it again using that latest download.
Wanna give that a try?

chaps
10-13-2006, 03:19 PM
Thanks, I'll try it.

Chaps

chaps
10-13-2006, 04:06 PM
Carlos, thank you much - it worked! Now I will try to figure how to get the menu buttons to link to the pages I have published.

Thanks again,

Chaps

lovethatbluegrassmusic
10-13-2006, 04:11 PM
Give us your site address (url) so we can check it out

ez-ez
10-13-2006, 04:29 PM
No worries chaps.. Like bluegrassmusic saic.. lets have a look at your page so we can see what type of menu buttons you are using so we can help you link them if you need help with that.

chaps
10-20-2006, 02:34 AM
Hey all I am back. My site is www.chaplainsmith.com (http://www.chaplainsmith.com)

My newly designed pages are not coming up however...just my old "under construction page" any advice?

Chaps

Lincslady
10-20-2006, 10:28 PM
They look fine to me Chaps, not much on them yet...but they come up just fine...Hope you dont mind me saying but your buttons dont look to good on your template...they are a bit glaring....you can choose other buttons and save them to your bv nav bar.......all you have to do..is...right click on a button you like....save as ..c:drive/programfiles/bluevoda/navbar.....they are then in your bv menu list...heres a some you might like to try...:o)

Just right click on each button and save as...cdrive/programfiles/bluevoda/navbar

http://www.thefreelogomakers.com/freelogomakers/requested/freebuttons/b419.gif

http://www.thefreelogomakers.com/freelogomakers/requested/freebuttons/b72.gif

http://www.thefreelogomakers.com/freelogomakers/requested/freebuttons/b71.gif

http://www.thefreelogomakers.com/freelogomakers/requested/freebuttons/b157.gif

http://www.thefreelogomakers.com/freelogomakers/requested/freebuttons/b416.gif

navaldesign
10-21-2006, 09:44 AM
Hey all I am back. My site is www.chaplainsmith.com (http://www.chaplainsmith.com)

My newly designed pages are not coming up however...just my old "under construction page" any advice?

Chaps

Your new pages DO show. It must be only your browser cacheing. Go on your site and press F5 sometimes.

Lincslady
10-21-2006, 10:50 AM
Ahhh must have been the old site I was looking at so ignore my suggestions ..it looks great as it is.

chaps
10-22-2006, 03:04 AM
Thanks for all the help folks, I am finally gettin a little bit of this to work. I may use some of those buttons as well.

Chaps