PDA

View Full Version : popup



vila
10-17-2006, 04:10 PM
Hi!

Is it possible to add a popup? if yes - how can I do that?

Thank you

Vila

Lincslady
10-17-2006, 06:04 PM
Hi vila,

Click on the Gallery Icon in BV..on the left about 4th one from the bottom...double click..then go to the drop down box that says target and choose popup.

navaldesign
10-17-2006, 06:47 PM
The gallery tool is ok for an image popup. For general purpose popups, have a look at this POPUP generator (http://www.vodahost.com/vodatalk/bluevoda-tips-tricks-shortcuts/11861-popup-generator.html) . You can customize almost any parameter of your popup.

vila
10-19-2006, 01:31 PM
ok, thank you, I will try.
Vila