PDA

View Full Version : How Do I Add A Search Box Option



bamirtes
12-10-2006, 06:39 PM
Need To know how do I add a search Box Feature.. I know the HTML box is used but I need it to search the info on my site only.

Thanks

allstarfaces
12-10-2006, 06:58 PM
try http://www.hotscripts.com/

Bethers
12-10-2006, 07:00 PM
There are quite a few of them - most require being added to the cpanel. I elected to use freefind.com - I think it does a good job and I love the stats they send me weekly - I've been able to do lots of fine-tuning of products and keywords with them.