PDA

View Full Version : oscommerce template



AWS
01-02-2007, 02:38 AM
Hi,

I just installeded an oscommerce template from voda into a sub directory of http://www.colleenbawn.com and I am having problems with the text link "log yourself in" which when clicked on comes up as a 404 error "page cannot be found".

On the error page their is a text link to collenbawn.com but when you click on this it goes to a complete different website with an address of https://www.colleenbawn.com

I would be extremly grateful if someone out there couuld help me to fix this problem.Would it be a problem with the address in the script and if so which script and where????

Thanks in advance,
Liam

AWS
01-02-2007, 02:40 AM
sorry forgfot to say that the template is at http://www.colleenbawn.com/store and it is here you will find the link "log yourself in" which comes up as an error

navaldesign
01-02-2007, 10:56 AM
Your link to the login page is wrong. Since you have installed the script in a folder called "store" the link should be " http://www.colleenbawn.com/store/login.php "instead of http://www.colleenbawn.com/login.php that it is now.

What i don't know, because i don't use OSCommerce, is if, it allows for user defined path or not. But i beleive it does. You probably need to enter your administrator page and set the path correctly.

AWS
01-02-2007, 11:01 AM
Thanks Naval....how do I go about changing the login address as well as the other links " my account" , "checkout", "create an account" as all have this extra "s" in the address of which was in built in the template as I did not change anything that I know of?

Thanks again for the help.
-Liam

navaldesign
01-02-2007, 11:09 AM
Liam, do you have a SSL certificate for your site ? if yes, OSC will take into account and add the "s" . It will also do the same, even if you don't have a SSL, if it is set so. However, enter your administration page and see if you can set these options as well as the path (which should be /store/" or something simolar.

AWS
01-02-2007, 01:14 PM
Thanks again Naval design. Template working fine with all the links working accordingly.....