PDA

View Full Version : Soholaunch install



amcdean
01-04-2007, 11:33 AM
Hi guys
I've been using BV for a while now for my site and it is perfect. However, I am now thinking of doing a second site with different domain and want to look into creating this in Soholaunch.
I know that the Soho and BV are not compatible, and don't want my Soho install to stuff up my current BV site - so, how should I go about setting up Soho and the install of it?
Can I administer a Bv site, and a second Soho site through my one account, or should I start a new account for the new site?

Any help appreciated.
Adam McDean
www.BeGreen.com.au (http://www.BeGreen.com.au)
The environment site for Australians

Karen Mac
01-04-2007, 12:49 PM
Adam

You would tell soho to install into your NEW domain name. When you create the domain, i think it has to be an addon, you direct it where to install it, I believe, been too long since I actually did the install process. You also have to have the DOMAIN name and DNS pointing to that voda server to access the storebuilder, otherwise it wont work. So your domain has to be propogated before you can actually begin building. Also keep in mind you can only have one dedicated IP on a server, so, if you already have one and an ssl you will need a new account.

Karen

amcdean
01-05-2007, 03:33 AM
Thanks Karen.
I think I'll play it safe and register a new account for the new site - sounds like the safe play for a technically-challenged person like myself.

Thanks
Adam
www.Begreen.com.au (http://www.Begreen.com.au)