PDA

View Full Version : soholaunch question



kingtracks
01-25-2007, 02:48 AM
I've downloaded soholaunch but cannot get in when I go to the www.ursite/sohoadmin/ (http://www.ursite/sohoadmin/) (just example, not real site). I keep getting an error message saying the page cannot be found. Has anyone else had this problem? I submitted a support ticket, but haven't heard back yet and anxious to get started!!!

Thanks,
Teri

deesdogcare
01-25-2007, 04:15 AM
Trust me, I'm no expert, but I managed to get in easily. Have you read the post that tells exactly how to install it? There's always a possibility that it was not correctly installed. Here is the VodaHost post on it: http://www.vodahost.com/vodatalk/soholaunch-general-issues/3692-how-install-soholaunch-must-read.html . Good Luck!

Karen Mac
01-25-2007, 07:35 AM
When you say DOWNLOADED soholaunch do you mean to your hard drive? You have to set your hard drive up as a server for soho to work there. Otherwise you must install it in your cpanel via fantastico..

Karen