PDA

View Full Version : Image problems



Anonymous
05-08-2005, 05:17 PM
Hi *****,
It's inconsistent. I renamed all my pics and reinserted them, saved, published, all that jazz. And it worked! Then it didn't work!!
It worked for one night, then this morning I pulled up my site, and the pics were gone. A few were showing, so it's very inconsistent. What to do???

Rebecca
paddlepony.net

VodaHost
05-08-2005, 07:43 PM
The main reason images do not show up when you publish or preview
a page are as follows…….

1) You copied and pasted the images from another page, file or folder.
2) You cut and pasted the images form another page, file or folder.
3)You added them to your web page incorrectly
4)You do not have the latest version of BlueVoda Installed.
5) You do not have the latest version of java in stalled on your computer?
6) Make sure your firewall is switched off when you are publishing.

Click on the link below for the latest version of BlueVoda & Java.

http://www.vodahost.com/newbv.htm

Click on the link below to watch tutorial about adding images.

http://www.vodahost.com/DemoDemo/bvt/custom_bluevoda_images.htm

If the your problem persists or is not covered in the above, please do the following....

A)Make sure you have the above steps 4 ,5 & 6 covered
B) Publish the problematic page or pages
C)open support ticket and give me....
aa)the url's of the problomatic pages
bb)your usrname and password

I will solve this problem ASAP.

Do Not Fear, ***** Is Here!

***** :D

Anonymous
05-14-2005, 11:51 AM
If you would like I can post a detailed guide to Windows FireWall settings and you can psot a sticky thread somewhere. :shock:

VodaHost
05-14-2005, 12:07 PM
Yes that would be very nice of you. Please word it in step by step instructions that even my 110 year old granny could follow.

***** :D

Anonymous
05-14-2005, 12:48 PM
Couple of questions first: Are the IP addresses the same for all of VodaHost customers? Do you mind if I post the IP addresses in the message?

VodaHost
05-14-2005, 06:19 PM
No they are not. Its ok to use a IP as an example.

***** :D

Anonymous
05-14-2005, 07:00 PM
I will post contact ***** is that OK because i nkow in cpanel the IP is listed but, there are two and the other I remember you emailed me with.


I am still haveing problems getting my .com site up

VodaHost
05-15-2005, 08:41 AM
please open a support ticket.

***** :D