PDA

View Full Version : Adding a 'Flash' element.



dawnbreaker
03-27-2007, 11:41 AM
I'm experiencing problems when adding Flash content to a page. After I've pasted the embed code into the box it then resizes itself to somewhere about 18,000 pixels wide (no matter what the page size is set at, this also resizes too).

It's just that it's a pain in the **** dragging the box to resize it - where am I going wrong?

Cheers
Brian

Mook25
03-27-2007, 10:56 PM
Please post the code here and we'll take a look. it may need a bit of hard coding

dawnbreaker
04-08-2007, 03:06 AM
Sorry I haven't been around for a while or else I would've responded to yours more quickly.

There is any easy way around it, simply by using the 'embed' code in html - I just find it strange that BV provides a 'element' for Flash to easily do the same thing except that in my editor at least it just maximises itself to the extreme?

Cheers
Brian