PDA

View Full Version : My avi video doesn't play



Live
03-29-2007, 08:57 PM
Hello, I have an avi video I would like to play. However, it doesn't play on my site! I can hear it..but I can't see it...:( what should I do? THANK YOU!

Mook25
03-30-2007, 12:17 PM
You may not have the right codecs stored on your pc to play the file. Please post the code you're using and we may be able to see what's going wrong

Live
03-31-2007, 03:49 AM
I can see the video on my pc..no problem..BUT..when I load it on the internet..and I use another pc..they can not see it. As far as telling you want kind of codec i'm using..how do I find this out? I did a search on my pc for codec..this is what I think (long list, this is just what I think you might be talking about, so didn't type the whole list.) : DivX MPEG4 Video Codec
l3codec.acm
l3codecx.ax
codec.pyo
bz2_coded.pyo
codecComponet$1.class
DataCodecDecompressor$1.class
uu_codec.pyo
Does this help????
Thank you so much for your help!!

Live
04-06-2007, 06:46 AM
Can any one help??

racefan20
04-06-2007, 07:10 AM
Have you ever called a mechanic and asked him to fix your car without actually seeing it? That's the same as asking for help here with a specific issue but not providing a link so we can see it firsthand.

Live
04-09-2007, 12:01 AM
This is the link...http://www.livead.biz/firefox.html
Someone please help! Thank you :)

Aliens Anonymous
04-09-2007, 12:43 AM
Call me old fashioned but you would you want to run a windows media player on a page that has firefox all over it, also i tend to say well away from sites that ask to download windows media addons.

Live
04-09-2007, 05:05 AM
Well thanks for sharing your personal feelings in this post..but it doesn’t really relate to the topic or discussion. If you can offer some kind of tool or relevant information that would be relevant to go along with your post, such as what media player you would use and how to use it, then that would be great. In any case, I still appreciate your time to type something
CAN ANYONE ELSE HELP PLEASE??