PDA

View Full Version : Classifieds Script



Ram_Industries
04-16-2007, 03:32 PM
I recently installed into my CGI-Bin a classifieds Script to use on my website.

I have not worked in the CGI before and want to make this Script operational on my website...

When I extracted the files the following appears in the class.zip.

Archive: class.zip Length Date Time Name -------- ---- ---- ---- 9443 01-14-03 10:14 README.txt 50139 02-06-03 09:11 classifieds.cgi -------- ------- 59582 2 filesWhat do I do now and how do I set up the Script to work on the domain Martech-Inc.biz ?Any helps would be greatly appreciated.Thank youRam_Industrieshttp://Martech-Inc.biz

Collectors-info
04-16-2007, 03:38 PM
Most scripts will come with some sort of instructions for installation. Where did you get the script? As this may save a lot of questions on its type of script it is & being able to help with installation.

Ram_Industries
04-23-2007, 12:26 PM
Chris:

Thank you for your reply..... I basically have it set up.... Found out that the instructions for script were sent out much later and should have been sent with the script. I have the script installed and working fine now.

Ram_Industries
Robert Montgomery
http://Martech-Inc.biz