PDA

View Full Version : Linking Iframes



Neetzach
04-19-2007, 09:08 PM
I just set up a frame in my website after reading and reading in this forum I finally manage do do this.
But i cant seem to find out how I change the page inside the frame so tha I don't have my entire page change when a link outside the frame is clicked. If you know what I mean??
I want the page to show up in the frame.
I'm not sure what to write in the Hyperlinkbox..? What to link to?
... Can somebody explain it for me very good?
My webpage is www.anp.no (http://www.anp.no)

Andy128
04-19-2007, 09:24 PM
Your IFrame should have a name - such as "iframe1" or what ever you wish. THen- when you set up your links on that page- if you want it to be displayed in the IFrame then in the link you set your target to "iframe" (with out the quotes).

Is that what you mean?

Andy

Neetzach
04-19-2007, 09:31 PM
Mabye?? I had to write it in to the target? Because It wasnt there? Only self, parent etc.... Is that all i have to do??

Andy128
04-19-2007, 09:36 PM
Correct- write it in. The others are just there for convenience as they are most often used. Did that work for you?

Andy

Neetzach
04-19-2007, 09:44 PM
No, It opens in a new page.. I'm not sure what to write inside the URL line? Only http://www.anp.no/link.html?? Or something else? Something I've been missing out here...?

Tom vR
04-19-2007, 09:54 PM
Try this option as well. This was one of my answers I rceived today. The other was from Andy. Both are great.

http://vodahost.com/vodatalk/147138-post2.html

Regards
Tom vR

Neetzach
04-19-2007, 10:40 PM
Thanks! I finally got it!!

Andy128
04-19-2007, 10:42 PM
Glad all is well.

Andy

dougnez
04-19-2007, 10:43 PM
Hi... Be sure to target the link at the I-frame name and have the I-frame name as targetted.... And double check all your addressing.. details, details.. Doug