PDA

View Full Version : Nav bars and photogalleries not visible - using FrontPage 2002



wuberxrsi
06-02-2007, 02:39 AM
I have used FrontPage 2002 to build and publish my website after installing the Frontpage extensions as instructed in the cpanel. All my web pages were published successfully using the hypertext transfer protocole (http://bijouxltjewelry.com). The problem is that the navigation bars and the photogalleries are not showing on any of the pages after being published (ex. http://bijouxltjewelry.com/aboutus.htm which should contain 1 nav bar, or http://bijouxltjewelry.com/rings.htm which should contain 2 nav bars and 1 photogallery). I really can't work out what the problem since the Forms (which use the extensions too) are working just fine. Please someone help me!

Karen Mac
06-02-2007, 10:49 PM
Make sure your navigation and galleries link up correctly to where u have uploaded the images. Alot of times ive noted that you have to go manually change that before publishing as it will point to where they are on your hard drive instead of the relative link etc...

Karen

wuberxrsi
06-03-2007, 07:13 PM
Thanks for your reply Karen. I solved the problem by removing all the in-built FrontPage navigation bars and photogallery. Instead, I've integrated imported nav bars and manually made hyperlinked thumbnails to replace the photogallery function. A lot of work but the extensions are no longer required and everything is working fine. Now I'm just wondering if I should use a !DOCTYPE or not?