PDA

View Full Version : phpWiKi



RgmM
08-04-2007, 07:57 PM
Can someon help me with phpWiki, the login doesn't work but what I've entered is correct.

I can't find any errors in the code but maby you can



// Set these to your preferences.
// For heaven's sake pick a good password!
$wikiadmin = "user";
$adminpasswd = "pass";

......
......

// From the manual, Chapter 16
if (($PHP_AUTH_USER != $wikiadmin ) ||
($PHP_AUTH_PW != $adminpasswd)) {
Header("WWW-Authenticate: Basic realm=\"PhpWiki\"");
Header("HTTP/1.0 401 Unauthorized");
echo gettext("You entered an invalid login or password.");
exit;
}
(not my real login -.- )

tyvm for atleast taking time to view this post.

Watdaflip
08-04-2007, 09:15 PM
The only thing I can see that might be causing the problem is an $PHP_AUTH_USER or $PHP_AUTH_PW isn't being set.

Is it not letting you login after a fresh install, or have you made any changes to the code or added some addon or plugin to the wiki and then all the sudden you couldn't login?

RgmM
08-04-2007, 09:59 PM
It doesn't let me in
I've made a flash vid of it:
http://wiki.runespace.org/Phpwiki/Phpwiki.html

Watdaflip
08-04-2007, 11:19 PM
If you didn't make any changes to the file themselves, then just reinstall a fresh copy. There must have been some file that is corrupt, or didn't upload or install correctly.

RgmM
08-05-2007, 11:27 PM
I did, 4 times.
I've seen someone with the same error a while ago.

Watdaflip
08-05-2007, 11:30 PM
Sorry, I haven't a clue, I have never used the software, and its hard to fix the code without seeing it. Have you tried the phpwiki support?