PDA

View Full Version : Publish My Website



team rampage
08-12-2007, 01:39 AM
Hi ya all.

Could someone pleeeeeease enlighten me as to why I can not download the new version of the Blue Voda website builder. When I go to the download link I try to download and this message comes up: the compressed (zipped) folder is invalid or corrupted. I need this new version as I made my website on an older version and am unable to publish it without the correct server IP. I have paid for the hosting and after going through the forums and help centre several time no one else seems to have this problem yet.

Please help asap as I am desperate to get my website live!

Cheers
Chris
www.all***gamesandmovies.com (http://www.all***gamesandmovies.com)

Vasili
08-12-2007, 01:51 AM
Your ISP and/or connection is to blame.....transfer is not being processed at the speed to guarantee integrity of the file.

Try using the other option to download it unzipped, or employ an IDM (Internet Download Manager) --- even the trial version works great.
It is very affordable, however, and comes in real handy for many different loads across the board. You can leave it on to automatically process all your downloads, or turn it on selectively as well.

Find it Here: http://www.download.com/3000-2071_4-10720003.html

team rampage
08-12-2007, 02:20 AM
Thanks so much for the quick response my friend.

I managed to download the unzipped file and seemed to be able to publish my website but when i visit the website it just has an index with all the pics listed. Is this because the domain name would still be in transfer or do I need to do something else.

Cheers,
Chris
www.all***gamesandmovies.com (http://www.all***gamesandmovies.com)

Vasili
08-12-2007, 02:49 AM
Don't see what you see.....I see a black page with "Click Here" (for your link to clickbank), a ***, and your Google ads.....what page are you referring to?

I visited this: http://www.all***gamesandmovies.com/

Are you sure you published to the right server? And....did you change the DNS information properly?
If you are seeing a public_html/ directory index listing, you probably did not title your index page properly....(you should see everything listed in the listing you say you see....if you do not have your index page in all small letters as simply "index" it will not present).

And lastly....did you refresh your browser to exit Preview and load your new page?

> still does not explain why I see something different than you do <

pristinelife
08-12-2007, 03:18 AM
Don't see what you see.....I see a black page with "Click Here" (for your link to clickbank), a ***, and your Google ads.....what page are you referring to?

I visited this: http://www.all***gamesandmovies.com/

Are you sure you published to the right server? And....did you change the DNS information properly?
If you are seeing a public_html/ directory index listing, you probably did not title your index page properly....(you should see everything listed in the listing you say you see....if you do not have your index page in all small letters as simply "index" it will not present).

And lastly....did you refresh your browser to exit Preview and load your new page?

> still does not explain why I see something different than you do <

I see it just fine with Firefox, I haven't tried it with IE or other browsers General Vasili. Its a black background with a hand held *** on right side and a blue box on left that says "Click for instant access".