PDA

View Full Version : Transferring BV site to Soho



maddhatter
09-20-2007, 09:53 PM
I have just finished designing my site in BV and realize I am going to want the benifits of the ecommerce capibility of Soho. My question is, is there a way to transfer my website design on BV over to Soho so I don't have to build it all over again on Soho? I was just about to launch the site and thought I would be better off with Soho features. Thanks.

Steve

Karen Mac
09-21-2007, 06:22 PM
Steve,

Nope. Theres no way to just transfer it. You can LINK to the products you put in soho from bv, and you can customize the template to look like your bv intro pages, but you cant merge the two.

Soho will require to be installed to a EMPTY subdomain or addon domain to work properly.

Karen

maddhatter
09-22-2007, 12:45 PM
Thanks, that's what I thought but wanted to make sure first before I started to build it all over again.