PDA

View Full Version : Stopped recieving info from forms??



chadzog
10-02-2007, 12:16 AM
My form has been working well on my site, and as of today (Oct 1st). I haven't been getting any of the information from the forms. I added the form to multiple pages on my site 2 weeks ago and has been working smoothly. All of this information is sent to a hotmail account. I've also tried to send this information to an additional gmail accound w/o success, but it has been going fine to my hotmail acct so I havent' worried about it too much. Any suggestions would help.

My site is http://www.kansascityconcrete.net

Thanks,

Chad

Andy128
10-02-2007, 01:06 AM
Well- if nothing has been changed in the form or on the website- then possibly the problem with gmail or hotmail.

I have sent you a test with all the fields filled in with test

Let me know if you received it. Also- please post the php code you are
using to process the form and we will have a look.

Andy

chadzog
10-02-2007, 01:16 AM
i'm receiving other email w/ my hotmail and gmail accounts just not the form data.

all of a sudden stopped receiving it w/ my other sites as well, http://www.kansascityconcrete.net , and http://www.kansascitypooldeck.com

here is the php code. for kansascityconcrete.net

<?PHP
$email = $HTTP_POST_VARS[email];
$mailto = "resurfacebros********.com";"referredlocal******.com";
$mailsubj = "concrete.net lead";
$mailhead = "From: $email\n";
reset ($HTTP_POST_VARS);
$mailbody = "Values submitted from web site form :\n";
while (list ($key, $val) = each ($HTTP_POST_VARS))
{
if ($key!="submit")
{
$mailbody .= "$key : $val\n";
}
}
mail($mailto, $mailsubj, $mailbody, $mailhead);
?>>

chadzog
10-02-2007, 01:21 AM
meant to put http://www.kansascityconcrete.info as my additional site.

could this be a server issue.?

Andy128
10-02-2007, 02:23 AM
In this line;
$mailto = "resurfacebros********.com";"referredlocal******.c om";
change the ; to a , like so and get rid of the space in the last com
like so;

$mailto = "resurfacebros ********.com","referredlocal ******.com";

Save/Publish and test.

I rather doubt that it is a server issue. Have you checked your e-mail accounts and made sure that....
1- you have not reached account size limit
2- that the mail is now going into your spam folders

Andy

chadzog
10-02-2007, 02:45 AM
didn't work. this is an issue with all of my sites. never had problems. email account isn't full and nothing in spam. thanks for your attention

http://www.kansascityconcrete.net
http://www.kansascityconcrete.info
http://www.kansascitypooldeck.com

chadzog
10-02-2007, 03:08 AM
tried switching the email to a gmail account only. previously i had these going to both a gmail and hotmail on one website and only a hotmail account on the other two websites. seems to be working fine now. I wonder if it has something to do w/ MSN changing their email lately w/ the windows live hotmail

Andy128
10-02-2007, 03:26 AM
Sorry- noticed something I hadn't before. Try the $mailto line like so

$mailto = "resurfacebros********.com, referredlocal******.com";

Had too many double quotes in there.

Andy

chadzog
10-02-2007, 03:54 AM
cool, i'll try it that way. I tried hotmail on its own and gmail. hotmail didn't work. gmail worked perfect. I truly think hotmail's new version has some issues.

i'll give your suggestion a shot so i can get it to both. thanks again