PDA

View Full Version : ROR Sitemap probs



Frogkase
11-09-2007, 09:35 AM
Hi Guys,

I am new to this and I was trying to set up ROR sitemap but whenever I do that it says that it is crawling the website for a couple of seconds but then shows 0 urls.

Have read some similar threads but I don't get how to fix this. Could somebody please help me out with this issue?

Thank heaps for your time guys!

Matt

www.painfreeacupuncture.com.au

philipc9635
11-09-2007, 01:32 PM
Hey Matt I had a similiar problem with Ror it only mapped certain pages.

If you can't get it working simply google, Free Sitemaps

Most of the sites you come across will be similiar you just type in your url and it will create the html for you.

Marincky
11-09-2007, 01:37 PM
ROR no longer works and hasn't been for some time now.

here is a very good alternative

http://www.xml-sitemaps.com/

Frogkase
11-09-2007, 11:47 PM
Thanks for letting me know that Ramsey! I will try the one you gave me. I really appreciate the help.

Cheers,

Matt