PDA

View Full Version : i cant use any famous programs to add databas



ateya
12-02-2005, 12:35 AM
i cant use any famous programs to add databas

i try move my sql db to your srver any programs not work , i try same programs with my old server its work good,
i sitting ok :
this programs like: Snfoor3.3 - backup - big dump...... and 4 programs other?!!!
my old data sql more 5 mb.

ateya
12-02-2005, 12:37 AM
i know db_server = "localhost"; but not work yet

VodaHost
12-02-2005, 07:55 AM
use php myadmin

ateya
12-03-2005, 09:07 PM
yes but php myadmin not suport more 3 mb. i think that?

VodaHost
12-05-2005, 04:40 PM
What IP address? and what is the exact size?

ateya
12-05-2005, 07:57 PM
i try with BigDump ver. 0.21b , its work with me , thanks.
but i dont know my IP address? please help me in this , itry to contact with voda support not responce, my info:
ateya.net
user: ateya5e

and i want make another domain as master domain (replaced with ateya.net), the new domain is old and i want transfer it.

ateya
12-12-2005, 07:10 AM
i want make another domain as master domain (replaced with ateya.net), the new domain is old and i want transfer it to your server, how much?
user: ateya5e

VodaHost
12-12-2005, 08:24 AM
US$30 to reset up your account.

ateya
12-15-2005, 02:33 AM
but i have free domain with you and my acc. from 10 dayes.