PDA

View Full Version : Change existing "Capcha" in Forum for a better one?



dons1
01-25-2008, 02:36 PM
Is it possible to substiute another, more effective, Capcha for the pretty much useless one that already exists in the Forum?

If so, how do I do it?

Please bear in mind that I'm new to all this and would appreciate a "step-by-step idiot's guide" if that is possible.

Many thanks
John
www.clanfootball.com (http://www.clanfootball.com) "connecting fans around the world"

Girlonthehill
01-25-2008, 03:58 PM
I'm not sure but maybe a search on phpbb.com or hotscripts.com will turn up an alternative one for you. They would come with full installation instructions. If you are having trouble with spammers then you may also want to check out the phpbb anti spam questions hack whilst you are on their site. I use vBulletin boards so can't offer any more than that. Hope it helps a little or at least points you in a direction where you can find more help. Good luck.

dons1
01-26-2008, 10:15 AM
Thanks Amanda, I'll have a look at that.

John
www.clanfootball.com (http://www.clanfootball.com) "connecting fans around the world"