PDA

View Full Version : menu bar help



ponyjr
12-23-2005, 07:22 PM
I am trying to make a menu bar like the one at the top of this forum page. I have set up a menu bar spaced out like this but all the spacing disappears when previewed or published. Any suggestions?

VodaHost
12-24-2005, 12:26 PM
use the "space" bar of your keyboard to increase spacing.

ponyjr
12-24-2005, 05:47 PM
That is what I thought. I hit space bar 5 times befor each word in the general tab of menu bar properties. It looks perfect until I preview or publish it , that is when all the spaces disappear.

ponyjr
12-26-2005, 06:16 PM
Hope everyone had a Merry Christmas! I was still wondering if anyone had any suggestion for spacing out my menu bars. thanks