PDA

View Full Version : Metatags



TammyBuckley
01-02-2006, 04:45 PM
I changed my metatags in Page Properties, but when I open my webpage and view source, the old metatags are there. I have emptied the cache and it doesn't help. How can I make sure that the new metatags appear in the source code?

VodaHost
01-02-2006, 05:46 PM
I think you will find that your bowser is still caching..try opening a new
window and hitting the "f5" button a few dozen times very fast.

TammyBuckley
01-02-2006, 06:34 PM
Thanks....got it to work.