PDA

View Full Version : Tiltview issue



cinch
03-03-2008, 11:42 PM
My site www.cinchphoto.com/weddingday (http://www.cinchphoto.com/weddingday) is having problem. It seems that my mouse-over buttons are displaced when displayed in I.E. I'm using I.E. 7

Firefox and Safari works fine.

I'm using tiltviewer and I placed the following codes into the "html" window in blue voda, then published the site.

###################
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>TiltViewer</title>
<script type="text/javascript" src="swfobject.js"></script>
<style type="text/css">
/* hide from ie on mac \*/
html {
height: 100%;
overflow: hidden;
}

#flashcontent {
height: 100%;
}
/* end hide */
body {
height: 100%;
margin: 0;
padding: 0;
background-color: #000000;
color:#ffffff;
font-family:sans-serif;
font-size:40;
}

a {
color:#cccccc;
}
</style>
</head>
<body>
<div id="flashcontent">TiltViewer requires JavaScript and the latest Flash player. <a href="

cinch
03-04-2008, 01:47 AM
it seems the "displacement" occurs when i use mouse-overs and only occurs in explorer browser... sigh...

i have reverted to using "word" based menu... seems to work fine...

nevertheless, this would limit the options in my menu designs.. :-(

fabian9931
03-29-2008, 01:45 PM
hey clinch. can you email me directly? fabian9931****.com. i am having issues trying to get this tiltviewer for my photography page... i would like to know how you have it set up because i tried through flickr and then tried it with my own files and nothing... thanks

Collectors-info
03-29-2008, 01:53 PM
All seems to be working at my end in IE & FF. But i did have to update my flash to get it working in IE. But all is ok now.