PDA

View Full Version : Made my own Template, but cant get it to open



Rosnasharn
04-29-2008, 04:21 PM
Hi
To acheive uniformity on my pages I have made a Template .... I save it as a Template and named it. When I try and open it to use it on a page it wont work, it doesnt open. I write the file name in and change the bottom window to All files...but nothing..what am I doing wrong please.
I have done a search but couldnt find the answer....Ta

Sharon
www.rosnasharnfarm.com (http://www.rosnasharnfarm.com)

CarbonTerry
04-29-2008, 06:16 PM
Are you double clicking on the page name? If so, this procedure will not work. You must use the File/Open/Existing Page (or template) Though the BV software.

Rosnasharn
04-30-2008, 08:04 AM
Sorry dont understand...:) I can open it in its own New Page....but I cant use it on an existing page...?

Rosnasharn
04-30-2008, 01:33 PM
Too frustrating now cos it wont work...will wait till Bluevoda 10 updates and do a new one then....but my latest problem is my Pugs page is way too wide in IE. I have changed the width in page propeties to 750, its perfect in BV but when published its too wide...I have also ticked center browser. Any help would be great...grrrrr

Cheers
Sharon
www.rosnasharnfarm.com (http://www.rosnasharnfarm.com)

CarbonTerry
04-30-2008, 02:54 PM
When you want to make a new page open the template page, add all new content, then "Save As" (i.e.) pugs
Then publish. Your template page will remain a template and you will have a new page named pugs.
I just viewed the pugs page and it appears OK to me. There is white space on both sides of the page. To change the white space you will need to add a color to the background.
BV is not a dynamic generator. It will not make your page fit to various
other resolutions.

Rosnasharn
04-30-2008, 03:15 PM
Doh...I get it. Thanks for that.

CarbonTerry
04-30-2008, 03:59 PM
No problem....
On another note...this is a pet peeve that I have....I do not like having to click extra times to navigate to the content I need. I do not like an "Entry" page. That's just me however. Your area to "click to enter" is quite small. It took me a while to figure it out. Possibly put a clear shape in the enter area to make the link larger?
Your keywords are all strung together in one large block of text. The SE's will not read those properly. Think about seperating them into the correct syntax.

Rosnasharn
04-30-2008, 04:35 PM
Thanks Terry...will work on those things too.
Cheers