PDA

View Full Version : Problem with publishing...



NDK
05-12-2008, 12:25 PM
Hi BV,

I have already wrote once about this problem but my thread has gone?????? so I will update to where I had got so far.....
I have been creating my new web page www.ndkservices.co.uk (http://www.ndkservices.co.uk) and using the temp site http://74.86.118.26/~anbojk/ . I have called my homepage index, used all lowercases etc etc and now want to move my pages to my ndkservices page. I have changed all my links from temp to ndkservices but my page is still going to my temp page?? I hope that makes sense.

Please Help
NDK

DCOFFICESERVICES
05-12-2008, 06:52 PM
Hi NDK

In BV, you simply publish the page. The log-on details /server details can be found on your welcome email from Vodahost. I am assuming you have signed up?

Regards

Darren

Collectors-info
05-12-2008, 07:06 PM
Cant seem to find any info at whois on your domain bar this...............
Domain Status: Registered And No Website.
Have you published your index page to the public_html/ area of your site.

NDK
05-13-2008, 01:34 PM
Hi,

I published my index page to the public_html but it goes to my temp site...
What do you mean public_html/ area of your site ????

When i linking my pages together my address need to be temp. http://www.74.86.118.26/~anbojk/index.html or

http://www.ndkservices.co.uk/index.html ?????

I checked my welcome e-mail and found nothing to help...

I have a headache...
NDK

Collectors-info
05-13-2008, 03:05 PM
Hi, i am assuming you are using BV? If so, when you have made your page & want to send it to your sever so the site is live on the net, you press publish.
In the screen that pops up, you have to make sure the fields match your welcome email. The folder you publish to will be public_html/

NDK
05-13-2008, 04:14 PM
Hi,

This is what i am doing at the moment ( see attached file below ) and seem to be doing everything that has been advised but I can still only view my webpage via my temp site???

yes I am using BV and my hosting is with VH too

waiting your response....I so want to get this done !!!!!!

thanks
NDK

P.S. Can you contact with me on my e-mail, because i cant attach my photo...
my e-mail is : ndkservices********.co.uk

Lcoisas
05-13-2008, 04:18 PM
Hi NDK,

Your address for your page should be

http://www.ndkservices.co.uk/index.html

Open index page in BV, publish it using login details providen by email.

Then you should see your new page when you open a new IE page ad type you address http://www.ndkservices.co.uk

Index page is your homepage by default.

Susana

NDK
05-13-2008, 04:35 PM
Thank you Susana for a speedy reply,

I have been doing exactly what you say . . . . .My index page is as you say it should be and all other pages I publish all link in with each other etc etc but all on my temp site and when I go to www.ndkservices.co.uk (http://www.ndkservices.co.uk) theres nothing there.

When I log onto BV I follow the details given to me in my welcome letter so i am sooooo confused and frustrated because something tells me I am doing something wrong thats sdooo simple !!!!!

Should the log on page where I put my username and password have the IP address at the top thats the same as my temp site log in ???

NDK

Lcoisas
05-13-2008, 04:40 PM
YES... IT DOES...

If you don't publish to your login info IP address... it's useless.

When you press publish, make shure IP adress stated is same as in your login info.

Then insert your login/password, and publish it.
DO NOT FORGET TO SAVE YOUR PAGE BEFORE PUBLISHING. THIS IS VERY IMPORTANT.

Then try again to look at your page in IE.

If you have MSN, just e-mail me your details, and I can help you to do this "live".

Susana

NDK
05-13-2008, 04:53 PM
Hi Susana,

What is your email address??

NDK

Lcoisas
05-13-2008, 04:56 PM
Hi, NDK

dir.susana(@)hotmail.com

HomeBizGuy
05-16-2008, 12:11 AM
Hello,
I am very new at this...I had to make changes to my pages using the contact wizard. I am not able to publish the new pages. I have tried cleaning the cache and rebooting my computer etc. I had a friend look at my site on his computer and the changes are not there. Everything else has worked great until this...any suggestions? (www.achieveit.biz (http://www.achieveit.biz))

Lcoisas
05-16-2008, 12:20 AM
Hi HomeBizGuy,

Why can't you publish your new pages?

jcaywood
05-16-2008, 02:11 AM
Homebizguy,

You'll get lots of help here if you have questions - but you should start your own thread. That way NDK can get his problems solved and your new thread with specific questions can get answered. Like what happens when you publish? Timing Out? Invalid password?