PDA

View Full Version : Songbirds site



songbird
01-20-2006, 05:32 PM
I posted and asked for opinions, I received 1;
Surely there is someone that can help me link all my pages together;
I tried linking every thing, when I go to my site all I get is error 404 except on purchases nothing else will link I did all the same.Am I supposed to put everything in folders to make it stay?
I have 5 pages I can't get them to show up.
Another thing is none of my fans can bring my site up, I tried it on a lot of their computers. What's wrong?
Also can anybody tell me what it means when I click my images properties
it tells me 1 of 50 users, there's only supposed to be me using my computer.
Thanks much
Songbird www.stepsoffaithministeries.com (http://www.stepsoffaithministeries.com)

KJay_23
01-20-2006, 07:43 PM
The home page loaded, but the links didn't work, as you stated. Do you have your pages uploaded to public_html? Also, are the pages named in all lower case letters?

I'm pretty new to BlueVoda, but I'm willing to help if I can. :)

Kellie

navaldesign
01-20-2006, 08:01 PM
I posted and asked for opinions, I received 1;
Surely there is someone that can help me link all my pages together;
I tried linking every thing, when I go to my site all I get is error 404 except on purchases nothing else will link I did all the same.Am I supposed to put everything in folders to make it stay?
I have 5 pages I can't get them to show up.
Another thing is none of my fans can bring my site up, I tried it on a lot of their computers. What's wrong?
Also can anybody tell me what it means when I click my images properties
it tells me 1 of 50 users, there's only supposed to be me using my computer.
Thanks much
Songbird www.stepsoffaithministeries.com (http://www.stepsoffaithministeries.com)

Some of your links won't work because they contain symbols (, & ) and uppercase letters. Some others seem to not point to an existing page.
It is possible that you have not uploaded the pages or, when uploading, the programe has broken the page name.

wiggytuftuk
01-22-2006, 11:55 PM
Hi Helen,
Have checked your links do not enter commas in your links and just use spaces between words,also when you try them go into tools internet options/delete temp files and clear files before you view changes made.
Hope helpful
regards

Bill Snyder
01-30-2006, 05:08 PM
I'm real new at this myself. But I have spent two weeks learning and trying. So I say Cool. Your links don't seem to work for me. The song is great. I'm sure your on the right path. LOL, Maybe you could check out my new site and give me some advice from your perspective. www.intimatewaters.biz (http://www.intimatewaters.biz), Waterfall, fountains etc. Thanks. Bill