PDA

View Full Version : Adding Music



SChajin
06-23-2008, 03:31 PM
I had music on my site before, now I ave a new pc and it is Vista...Media Player won't work..

Thanks for all who help.

Karen Mac
06-23-2008, 03:37 PM
Sharon

Not enough info here to help you. Do you mean when you go to websites you cant hear music? Or do you mean you just cant play media player? Different solutions for each.

Karen

SChajin
06-23-2008, 05:05 PM
I'm trying to put music back on my website...Had it before and when I imported the site back in from remote it was gone...No more music! I can hear other music site just can't get mine back..

Thanks

SChajin
06-23-2008, 08:40 PM
Got it...Thanks everyone

Iwonder
07-02-2008, 11:41 PM
I just have a question, how do i add music or let users add music to my site? i have no clue!