PDA

View Full Version : publishing new information



jayde22
06-25-2008, 01:23 AM
Hey,
Please heellp,
I have published quite alot in the last few months and on my form page i just changed some text and nothing else and i saved and clicked republish (it says it is successful) but when i check through internet explorer nothing changes. I can't figure it out for the life of me. The old published form also has the wrong email details so email is not getting to me Agggghh.
Could someone please check my website as on a few computers the headings and paypal buttons etc comes up all out of wack and on most it is fine.. Is this their computer as it doesn't come up for me to change?

I have had problems for weeks and vodahost has not got back to me once so i need you!

www.romanceinthecity.com.au (http://www.romanceinthecity.com.au)

Thank you,
Karly Drever

CarbonTerry
06-25-2008, 01:26 AM
Doesn't the contact page need to be .php instead of .html ???

jayde22
06-25-2008, 01:32 AM
I don't know.. but i havn't had any problems with that page it's just the quote form page.. Me and my other friends who are with bluevoda are stummped?

CarbonTerry
06-25-2008, 01:41 AM
All of my form pages are .php
Yours are .html
NavalDesign will be along to sort this out.

jayde22
06-25-2008, 01:53 AM
Thank you i changed my 2 form pages to php and it's all fixed... Thank you ;-)

jayde22
06-25-2008, 01:55 AM
Hi,
sorry now my contact page is comming up as http 404 not found.. any ideas

LadyEye
06-25-2008, 01:59 AM
Hi,
sorry now my contact page is comming up as http 404 not found.. any ideas


You might need to now readjust the linking to this page .. contact.php instead of contact.html ...

the new form wizArd automatically creates the page as php for all contact forms ...

jayde22
06-25-2008, 02:00 AM
Hi,
I just sent an email through my quote form page and i got the smame error 404 not found page.. what's this. When i click on the in built processor part do i just change the email address? I have changed both form pages to .php