PDA

View Full Version : publish site



adamrock
07-17-2008, 06:08 PM
i have just bought a domain and hosting with voda and my site is is www.adam-khimji.com but when i uploaded the bvp files to the public_html folder when i vist the site it shows ALL my files but not the psges well look at the site and your ulderstand what did i do wrong do i have to wait 24-72 hours befor ppl can view it becauses thats what i heard but tell me

VodaHost
07-17-2008, 06:11 PM
Click the below and watch the tutorials about how to name your pages and how to publish your pages......

http://www.vodahost.com/tut_bluevoda.htm

adamrock
07-17-2008, 06:26 PM
ok thanks i know how to do it now thaNks SO MUCH

patsy121105
07-17-2008, 09:46 PM
I am very new and very confused. My URL is http://www.waterlandspark.co.uk When I enter this onto my search engine it comes up with my site name, but there are a lot of 'holday' links on there that I did not put there. My published pages are nowhere to be seen and I cannot crawl in sitemap. But this may be because I had to change my URL and it's too early yet? Thanks

Tom Finley
07-17-2008, 10:09 PM
That's a placeholder site. Give it some time and it should clear up.

Tom

adamrock
07-17-2008, 10:46 PM
now my site is fully functional :D

patsy121105
07-23-2008, 08:07 AM
I have published all but one of my pages and for some reason I can't get this one to load.
I have checked to see if I have done something different on the missing page and can't find anything.
I can publish any changes on the pages already online.
Any ideas as to what could be wrong with my missing page?
Thanks
Patsy
www.waterlandspark.co.uk (http://www.waterlandspark.co.uk)

Collectors-info
07-23-2008, 08:50 AM
Hi, is it the broodmares.html page?? If so! what message are you getting up to say it hasn't published. (You should of started a new thread for this)

patsy121105
07-23-2008, 09:11 AM
I know - but I didn't know how to start a new thread when I joined.

The requested URL /broodmares was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.9 (Unix) mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.8b mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at waterlandspark.co.uk Port 80 My publisher says I have published OK, but there is nothing online.Thanks

patsy121105
07-23-2008, 10:18 AM
I saved my page with a new name and 'bingo'
Many thanks
If I need any more help I will start a new thread and not jump in on someone else's - sorry Adam.

Collectors-info
07-23-2008, 12:50 PM
Nice one! You will be looking around your cpanel one day & find the other pages & say, Ah! thats what it was. lol

Good luck.