PDA

View Full Version : Soho-1 installation per account?



mortgagelady
01-27-2006, 08:55 PM
Ok, I've set up my main domain under the Soho software and it works fine. I highly recommend it to anyone who wants to jumpstart their web site design without pulling out their hair!

If I want to add a 2nd domain site/#2 site, does this mean I would have to open up a 2nd Vodahost account in order to use Soho with the 2nd domain and so on and so forth with domain #3, domain #4, etc under Soho....maybe having to have 3 or 4 seperate Vodahost accounts per Soho use?

I do understand that I can use Blue Voda with additional domain sites with no problem while also using Soho.

VodaHost
01-27-2006, 09:04 PM
Yes..you can only have one installation of Soholaunch per indvidual
VodaHost accounts.

But you can still have unlimited websites on the same account. With
BlueVoda, FrontPage, Dreamweaver, etc....

skyfruit
04-07-2006, 02:36 PM
Hi,

I have similar issue here.

What is the procedure for me to publish my Bluevoda in a soholaunch account?

How can I link all these pages up , I don't care if the designs for all pages are not uniform.

Thank you.