PDA

View Full Version : publishing question



parth
08-08-2008, 03:52 AM
I made a page in bluevoda... and published it once ... now when i m making any changes in that page ... it is not publishing ... wen i click on publishing .. it says that successfully published ... but no changes take place on the website ... could you plzz assist me on this soon !!!

jkadin
08-08-2008, 03:57 AM
You maybe caching hit the f5 a few times or go into internet options and clear temporay files and browser history this is a commond thing with blue voda by doing this its most likely be the problem.

parth
08-08-2008, 04:00 AM
I tried doing that ... but again the same problem .. not yet publishing ... wen i see the preview in the default browser ... i can see the changes I ve made ... but after publishing ... the changes are not visible on the internet

CarbonTerry
08-08-2008, 04:25 AM
Hold down your "Ctrl" key while refreshing your browser.
How about an URL?

parth
08-08-2008, 04:30 AM
Not happening wen i tried holdin the ctrl key as well ... i made it on one computer and strted editing it on the other ... should that make a difference to it ?

CarbonTerry
08-08-2008, 04:33 AM
Possibly yes, you must have all files for the pages on both computers if you are going back and forth between computers.
Can we get a URL to see?

parth
08-08-2008, 04:34 AM
www.gopioqld.com

CarbonTerry
08-08-2008, 04:39 AM
What is the issue? What is not there that you are publishing but cannot see?

parth
08-08-2008, 04:41 AM
the links ... most of the links are not displayed ... then i changesd the title and that is not coming up as well now ...

CarbonTerry
08-08-2008, 04:45 AM
I see 7 links on the left side

parth
08-08-2008, 04:50 AM
yeah ... but click on them and they wont open .

CarbonTerry
08-08-2008, 04:54 AM
The ones that are linked correctly open just fine. The others are incorrect format for URL's
Here's one:
http://www.gopioqld.com/GOPIO%20Materials/copy%20of%20sponsorship%20information%20package.ht m

All of those empty spaces that are filled with " %20 " could well be the reason.

Sorry, but this is my last post of the evening......

VodaHost
08-08-2008, 06:54 AM
All of those empty spaces that are filled with " %20 " could well be the reason.They are the exact reason....click th below and watch the tutorials about how how to name your pages and create hyperlinks.

http://www.vodahost.com/tut_bluevoda.htm