PDA

View Full Version : Form created in Front Page



CGPhotoMom
05-31-2005, 06:10 PM
I am designing my website in Blue Voda but have a form from front page. Can I still use it and how do I do this? It took a long time to create and I do not want to do it all over.

VodaHost
05-31-2005, 08:02 PM
Yes, you can just upload it separately and hyperlink to it.

***** :D

CGPhotoMom
05-31-2005, 11:07 PM
How do I link a front page form to the correct page with the template on it?

George
06-01-2005, 07:05 AM
1) Watch the tutorial on hyperlinking.
2) You have to do some work to make your pages look the same.
this is the price you must pay for using two NON compatible
website builders.