PDA

View Full Version : Cant see website



Dr.B.Hold'em
08-16-2008, 03:07 AM
Two week ago I wanted to put up a one page website so I did an addon domain to my hosting acount. I built a page and published it as Index.bvp. When I put in the domain, I get the index list, not the webpage. So I went in and cloned the page and named it home.bvp and published it..sitll I get the index list. So I went and cloned home.bvp and named it home.html and published it. And still I get transferd to the index page. What am I doing wrong. I cant see a webpage and at this point I wouldnt know which one I need to go to, to edit it if I do. Can somone help me please.
Frustrated in Florida
Dr.B.
Brandy

jkadin
08-16-2008, 03:32 AM
When you publish the index page its just index nothing else added to it and must be in small letters only so if it anything else with it will not show. Also when publishing a add on domain in the publishing box its public_html/addondomain.com

Dr.B.Hold'em
08-16-2008, 05:58 AM
ok i did that with the index page,but i dont understand publishing the addon domain...what puplishing box?

Dr.B.Hold'em
08-16-2008, 06:21 AM
Joe I tried publishing the index page and put public_html/addondomain.com with my addon domain in the publishing box but it keeps coming up with an error message

Collectors-info
08-16-2008, 06:55 AM
Hi, it should be public_html/addondomain/

jkadin
08-16-2008, 10:17 AM
Try Chris way of publishing it I see you may have the older cpanel than I do and I have read the older and the newer version publish differently. Good luck