PDA

View Full Version : publishing assistance required



esamuel
08-19-2008, 04:52 PM
Hi.
I'm trying very hard to download all my five pages, but for some reason only the index and other page are published well , and for the other I get the "Not Found" Error msg.
I'm looking to my host file in my public_html via the FTP. and they are their with the time that was downloaded.
Is someone who can tell waht's wrong

For the experts this is the web www.thelaptopsleeve.com (http://www.thelaptopsleeve.com)
Thanks
Samuel

Lcoisas
08-19-2008, 05:21 PM
Hi,

Are you using FTP to upload your files?

esamuel
08-19-2008, 06:13 PM
yes

Lcoisas
08-19-2008, 06:17 PM
NO!

You should publish your pages using the publish button (next to preview in browser button).

esamuel
08-19-2008, 07:27 PM
HI again
When you ask if i use FTP the answer was yes but i mean via the publish button i just check if the file is updated via the ftp.
It doesn't work
The ftp show me that the file was updated but it still doesn't show in the air
thanks
Samuel

Lcoisas
08-19-2008, 07:30 PM
Have you published to correct directory?

public_html?

What pages exactly are not showing?

esamuel
08-19-2008, 07:52 PM
I publish it in public_html/thelaptopsleeve.com
and the pages that is not sowing are "History" and "Buyit"
you can look at the all thing www.thelaptopsleeve.com and try to navigate between thews pages.

CarbonTerry
08-20-2008, 05:05 AM
This is an Addon domain?

esamuel
08-20-2008, 05:13 AM
yes

CarbonTerry
08-20-2008, 05:17 AM
OK, thanks.
The pages seem to be published but are completely blank. Is this what you are seeing?
Why not delete (from the server) all pages that are not working and try to re-publish?
Did I see some duplicate pages with the .php extension?

esamuel
08-20-2008, 06:04 AM
HI
OK. I tried to delete those pages, and download again. and same, no page is seeing. ??????

CarbonTerry
08-20-2008, 06:23 AM
Tried to delete...or...deleted?
Download or Published?
What is the content on the history page?

CarbonTerry
08-20-2008, 06:25 AM
Here's your page
http://www.thelaptopsleeve.com/History.html
You are naming page with uppercase letters but linking with lowercase.

esamuel
08-20-2008, 06:45 AM
nice
I change all pages and all link to Uppercase first letters. and it's fine i see them all BUT the Buyit page that is the most impotent doesn't show, what wrong hear?
samuel

esamuel
08-20-2008, 07:06 AM
I change the Buyit.html

esamuel
08-20-2008, 07:17 AM
I change the link from Buyit.html to Buyit.php, and it's working