PDA

View Full Version : menu problems



Rob (SA)
10-06-2008, 08:28 PM
Hi Folks,

after succesfully using a menu slider for several years.

I updated my page yesterday to find an error occur that reads "an array of menu items is required for each menu"

Well its all greek to me and with frusttration looking for advice to the solution of my problem

the website in question www.gnjgf.co.za (http://www.gnjgf.co.za)

davidundalicia
10-06-2008, 11:17 PM
Your page has changed a lot since I last saw it.......have you tried to re-publish with "ALL FILES" set ?¿

Also try deleting and re-creating your menu.

karenwms63
10-06-2008, 11:19 PM
I see what you are seeing......hopefully, David advice works......ouch!

Rob (SA)
10-07-2008, 02:55 AM
Hi FOlks,

You should be seing a thing called "omnislide" (Dynamic Drive)which has been here for ages.

I have tried republishing and bringing a new menu back through FTP but no success.

NOt sure whats causing the errors though.

Thanks for your help