PDA

View Full Version : Problem re-publishing revamped Site



Jahman
10-27-2008, 06:13 PM
Hi All
I recently revamped one of my sites and published, using .php extension. But on checking, I could only see the previous version of the site, even though BV successfully published the new site. I then re-typed the domain, adding /index.php. This brought up the new site. Meanwhile every link in the new site is working perfectly. At the same time, the old site and its links are also working perfectly. It's like having two different sites on one directory.

I have tried to clear cache several times - both by hitting F5 and via my browser tools, but these did not seem to work.
The old one is here: attractyourman.info (http://www.attractyourman.info), [ or attractyourman.info/index.html (http://www.attractyourman.info/index.html)] and the second is here: attractyourman.info/index.php (http://attractyourman.info/index.php). I used (and have been using) Navaldesign's idea of including components to a website via "php-include" and it has been working exceptionally well. That's how I came about the .php extension.

I am therefore confused as to what is wrong.

Help please.
Bless

Karen Mac
10-27-2008, 06:19 PM
Nothing is wrong and both versions are there... you need to go into cpanel - file manager and remove the index.html at the very least and the new site will show up as you wish.

Karen

Jahman
10-28-2008, 04:16 AM
Thanks Karen. I've got it sorted now. I decided to remove the domain completely and re-added it to the system. Though it took so many other items with it, at least I did not have to contend with some unrequired residue.
Thanks again

Bless