PDA

View Full Version : Buttons



Madrid
11-11-2008, 05:02 PM
I just want to know why my screen on my page change, i create a page and went to main manu and click on open and edit pages and click on the text that i want to change but the edit page cont is difernet i can't creat buttons, and my question is how can i create butons in my page. please help me!!!!

Pader
11-13-2008, 07:12 AM
I do not know if this will help as I am a relative newbie myself. I made my own buttons on my website (www.browns-gas.info). I used html to link the buttons to various pages. If you decide to go this route, check out the tutorial on html.

tomatorhys
11-13-2008, 12:18 PM
Hi im not sure what your really on about so i will give you a small line to see if it helps my example is google:

<form method="link" action="http:\\www.google.co.uk"><input type="submit" value="GOOGLE"></form>


<form method="link" action="(your url here)"><input type="submit" value="(name of site)"></form>

Madrid
11-15-2008, 07:29 AM
thank you so much.
i just want to made diferent types a butons. (with disign etc)