PDA

View Full Version : Add Banner Rotator



arialvoyager
11-15-2008, 01:44 PM
hello there everyone..Is there someone know how to use the ad banner rotator icon in the sitebuilder?I just can't get how to use it and put my banner on my site..

mrmagoo144
11-15-2008, 01:53 PM
sure, if i remember correctly you have to have 9 pictures and all 9 pictures should be the same size. resize them with pixresizer to the size you want your banner to be. 800 x 400 or what ever. then when you double click the tool to open it you will be able to add your pictures, you import your first picture and then double click that picture and you will be able to add the 8 remaining pictures. you can set the time, the defualt is 5 seconds. one i did a long time ago is:
www.islandgreeneast.info (http://www.islandgreeneast.info)
you can see that the banner has been working without problems for more than a year.
good luck

jkadin
11-15-2008, 02:47 PM
You do not need 9 images for the banner to work you can use two or more whatever you choose but the size must be the same.

mrmagoo144
11-15-2008, 06:38 PM
i dont want to argue but if you hve less than 9 pictures in there i would get a red x in the top left corner where the pictures were missing. has that changed? please understand i have not used this for some time now.
thanks,