PDA

View Full Version : Naming a video camera



ventana7
12-29-2008, 03:41 AM
I need to name a video camera/server, to use, instead of the IP address
http://201.120.6.197:81/index.html for my BV website http://kurtnmarina.com and I want to allow other sites use the name as well and it always points to the camera/server IP. I am not sure if I need a subdomain or what?

I am including the instructions on setting Internet Explorer ActiveX if anyone wishes to view the live video stream. (baja daylight hours)

Thanks for the help, Kurt

Step 1: Go to the Tools menu, and select Internet Options.
Step 2: Once the Internet Options window appears, select the Security tab, and click Custom Level.
Step 3: Scroll down to the ActiveX controls and plug-ins group, and ensure that all ActiveX options are set to either "Enable" or "Prompt". Since the camera remote viewing software is published in an unsigned state, please make certain that the options "Download unsigned ActiveX controls" and "Initialize and Script ActiveX controls are not marked as safe" but are set to "Prompt". This way, when you visit the camera, you will be asked if you want to install the software needed to view the video.

Step 4: Click "OK" until you return to the browser.
Step 5: Direct your browser to the IP Camera, by clicking on the link included below and click OK/Install when prompted. As soon as your computer finishes downloading and installing the ActiveX remote viewing software, you should see video streaming from the system. http://201.120.6.197:81/index.html

LadyEye
12-31-2008, 10:10 PM
Hi ... unfortunately before you go any further I need to point you to the Voda Host TOS (http://www.vodahost.com/web-hosting-tos.htm)... particularly section 10 of this agreement. If you feel this does not apply to your particular case, please contact voda support directly with your particular query of resource usage of your account. Perhaps they might offer another solution for you ..

ventana7
12-31-2008, 11:50 PM
I do not believe what I am asking is in any violation of TOS.
My camera is not located or transmitted through Voda host and there is no bandwidth issue to the servers at Vodahost to my knowledge. But I will contact them as you advise because I do not wish to have a problem.
I will let you know what they say. Thanks