PDA

View Full Version : Publishing problems



jrbezzina
02-22-2006, 12:27 AM
Hi To ALL...

I have published my webpage and all was ok, I have now changed and included a few more details on the page & republished BUT the old page keeps coming up, I have tried everthing to put the new page up but the old page IS STILL THERE, how do I replace the new with the old..Thanks Rhonda

Nyoman
02-22-2006, 12:35 AM
your browser is caching. press F5 few time or clean your cache.
http://www.vodahost.com/vodatalk/personal-computer-forum/3426-help-my-browser-caching.html?highlight=cache

jrbezzina
02-22-2006, 01:34 AM
I have tried the things that you said to do and also with the window washer as well, if I preview in Broswer its ok, when I publish it says it is published, when I go to my site its the old one, maybe I am doing something wrong..I am placing it in my public_html file throught blue voda ftp.. Thanks Rhonda

Nyoman
02-22-2006, 01:44 AM
I am sure your page already change to the new one, and can be viewed on the other computer. Only the problem is in your PC browser ,
the only think i can tell is open your page in other PC or just wait and open your new page in few hours because usually in few hours the old image was saved in your browser will gone

jrbezzina
02-22-2006, 02:07 AM
Ok, will wait a few hours & then try with my sons laptop...Thanks Rhonda

jrbezzina
02-24-2006, 11:53 PM
Hi, Just wanted to let you know that waiting a few hours worked...Thank you for your help...

Nyoman
02-25-2006, 01:17 AM
happy to hear