PDA

View Full Version : Images are moving even though they were fine - heeeelp!



sampussycat
02-16-2009, 09:04 PM
My images are moving. When I published sites they were fine now days after they have moved with some images even moving to different pages. I have tried taking the images out and putting them back and re-publishing but they are still wrong - heeeeelp! It's driving me mad.
Sites are:
www.spirited-events.com (http://www.spirited-events.com)
www.spirited-events.co.uk (http://www.spirited-events.co.uk)

Both sites are the same.

Thanks in advance

davidundalicia
02-16-2009, 09:10 PM
Sam, you dont say WHERE the movements are taking place ? How can we check ?

we are not physic....................lol

sampussycat
02-16-2009, 09:26 PM
oops, oh yes, good point - sorry!
www.spirited-events.com/gallery.html (http://www.spirited-events.com/gallery.html) - 'Halloween at Private Residence in Surrey and Holiday Inn Chessington' 4th image has come from 'English Country Garden Themed Wedding - Private Residence in Goring on Thames' below it on the page. Then 'English Country Garden Themed Wedding - Private Residence in Goring on Thames' 1st image has come from Gallery 2. On gallery 2 page 'Subtle Gothic Styled Wedding' has an image copied that you can see on the same page in 'Humanade Launch Party - Birmingham Town Hall' (image 5). These are just some of the movements not all of them.
Hope this makes sense and you can see what I'm atlking about!
Thanks for your response

davidundalicia
02-16-2009, 09:57 PM
Sorry, cant make head nor tails of it....................

sampussycat
02-16-2009, 10:03 PM
Sorry, do you mean you don't know what I am saying or why it's doing it?
Thanks

LadyEye
02-18-2009, 10:06 AM
Just a thought ... BUT ... Check the given names of the images that you are inserting and publishing .. if they have the same names this could be your problem... be sure they are named differently to prevent overwriting an original image ...

AllStarWash
02-18-2009, 04:40 PM
I was having the same problem last night. After I publish, the pictures were going all over the place. It turned out to be because of a widget I had on my site. When I removed the widget, it corrected the problem.

sampussycat
02-18-2009, 05:52 PM
LadyEye thank you soooo much, that was the problem and fingers crossed it's all sorted now.

Thanks also for your response AllStarWash!

Hugely appreciated