PDA

View Full Version : Any way to put a message on site for building????



kezzkj
03-09-2006, 10:49 AM
Hi there can any one help

i'v just gone on my url website and to find that what i have done on soho actually comes up how do i put a message on my site stating in building progress. As i dont want a half done website for vistors to see.

Thanks

Kezz

navaldesign
03-11-2006, 05:31 AM
Hi there can any one help

i'v just gone on my url website and to find that what i have done on soho actually comes up how do i put a message on my site stating in building progress. As i dont want a half done website for vistors to see.

Thanks

Kezz

Temporarily put in your homepage a "Site under construction" text, and take the other pages buttons off the menu bar. Whn you're ready with other pages, make your homepage final and put the other pages buttons back in the menubar

kezzkj
03-11-2006, 08:56 AM
Thank You
Kezz

eimee
06-01-2006, 05:31 AM
Hi,
I would like to know about the new web development techniques, which I want to implement to our site. We ve to redesign our site with more effective way and increase the visibility. What all are the new techniques we can apply here, any idea about this share with us too...

Regards,
http://www.newagesmb.com

navaldesign
06-01-2006, 07:01 AM
This is a very generic question. You will need to explain what kind of ste you want to create, in order for someone to make any suggestion.