PDA

View Full Version : can i use bv to create part of my site & use soho for the rest???



kezzkj
03-09-2006, 10:58 AM
Hi again

can any one help.

I need to use soho mainly for the database as it is very eesy to use and is ideal for my site as it will be holding alot of data, but i really want to create most of my pages in bv. As i have a template i have made on bv. i can not get it onto soho. all the soho templates i do not like and plus i have my own creation my design. please can any one help any suggestions plezzzzzzzzzzzz

Many thanks

Kezz

Bethers
03-21-2006, 05:52 AM
I would also like to know if, as a BV customer, I can use a BV template on Soho? I'd like to design my template in BV and move it over to Soho? Is this possible?

kezzkj
03-21-2006, 10:27 AM
Hi ya

The answer is no i'v tried to do that i started out on bv had a really nice template and i can not get it on to soho you have to start from scratch. You can upload templates on soho but i think it has to be in html.

Its a shame i wish you could use both bv to create the layouts i need to use soho as i have alot of data it is ideal for my website for the database.

kez

Brad
03-21-2006, 12:41 PM
You might want to check out the below...

http://www.sohotemplates.com

Bethers
03-22-2006, 05:07 AM
Thanks, Brad - I looked at all of them.

I must say - I LOVE BV - wish it had the strong ecommerce capabilities I need - I can design and build in BV so much faster. AND get customizable templates.

Unfortunately, the templates in Soho aren't very customizable - even those in your link - (especially headers). But I am making it work and it will be beautiful when done! I'm glad I'm pretty comfortable writing in html - at least some of it!