PDA

View Full Version : search box



overcup
07-23-2009, 07:16 AM
How do I add a search box in BV both for my site and the web?

nethompson
08-05-2009, 11:16 PM
I also need an answer to this question.

leescatnet
08-06-2009, 01:27 AM
here use this www.freefind.com/ (http://www.freefind.com/) create a account have them index your site and then pick your search box and copy and paste the html code and put a html in the place where you WAnt it and double click paste the html code in the box. publish and your done

Karen Mac
08-06-2009, 01:46 AM
Theres also google search in BV forms and you can set it to search only your site.

Karen

nethompson
08-06-2009, 11:16 AM
Hi Karen, I have tried using the google search form but I seem to be doing something wrong. Is there anything that has to be added in the form properties?

Karen Mac
08-06-2009, 01:15 PM
I dont recall without doing it but.. there are two that say google or yahoo.. make sure you are using the site search one...and yes right click and check the form properties.

Karen

nethompson
08-06-2009, 09:37 PM
Is the form already set up to do searches on the specified website? If so, then the only thing that I should have to do is enter my domain address and site address, correct?

Karen Mac
08-06-2009, 09:41 PM
Correct. Seems to me there wasnt much to add.. but.. again.. i havent done it in a long while.. been too busy building with joomla, soho etc..

Karen