PDA

View Full Version : Insert Layer Problem



nadiabodikian
08-22-2009, 01:09 PM
Help please!!!

While the insert layer is a fantastic tool for manipulation images, the photos i am loading in the layer are not showing up in preview. Very few are but most are not and I cannot tell why as all the photos I tried are uploaded with FTP.

Please help

Collectors-info
08-22-2009, 01:32 PM
How have you named your images?
Using a country's own type face for naming an image will also not always work

nadiabodikian
08-22-2009, 02:21 PM
Hello Chris,
Thanks a million, that was very much the problem, it was not so much as to what I had named the photos, i was using photos created by pixerciser, and that puts sizes in brackets next to the photo name.I renamed the photos and great!!!

Collectors-info
08-22-2009, 02:36 PM
http://www.vodahost.com/vodatalk/images/icons/icon14.gif