PDA

View Full Version : Frustruted



steve1052
08-23-2009, 04:50 PM
Hello Again
These are the steps I have taken so far and right now I am stuck. I have read and viewed the tutorials and still stuck.
Built page one and page two, linked them. Have an auto responder on page one that I canít get to work. Enter name and email address click submit should take them to page two? Using affiliate products from two different places. The images are on page two but donít know how to get them to work. FTP manager (all links or web addresses seem to be there) is given me errors, so I canít publish to web, so when I type in www.tdsproducts.biz (http://www.tdsproducts.biz/), I get a screen stating under construction? Can anyone help, working on this for 3 weeks and I am stuck. Sorry but can you tell me in simple terms, very frustrated.
Thank you
Steve

Karen Mac
08-23-2009, 09:01 PM
Why dont you ask go d a d d y this questions? You can only use bv on voda host servers.

Karen

steve1052
08-24-2009, 10:49 AM
I have hosting with Voda!

steve1052
08-24-2009, 10:51 AM
I have hosting with BV, now can you help?

Karen Mac
08-24-2009, 03:42 PM
You still have the domain pointed to your hosting at go *****... login and point the domain name to the vodahost servers.

Karen

steve1052
08-24-2009, 08:55 PM
Thank you Karen
I re pointed the server. I see something but it looks nothing like Blue Voda site?

Karen Mac
08-24-2009, 09:03 PM
you have to publish an INDEX page,... all lower case index

Karen

steve1052
08-24-2009, 09:26 PM
Did I tell you I am soooo new at this my 10 year old son could do better.
Any help is appreciated.

Karen Mac
08-24-2009, 09:37 PM
Do the tutorials.. it will FIX alot

http://www.vodahost.com/tut_bluevoda.htm

Karen

steve1052
08-24-2009, 09:50 PM
I have and I will continue to do so.
Thank you

steve1052
08-24-2009, 10:23 PM
Karen
If you have time can you answer more questions?
I set up and auto responder with freeautobot.com and also in control panel, neither work?
I do have a home page, where can I edit and add a hyperlink www.tdsproducts.biz/home.html (http://www.tdsproducts.biz/home.html), cannot find tutorial for this? I would like to think that would help the auto responder.
One more thing, I have affiliate products, I save them and try to add the image, but looking at the save area I donít see an html. I have saved them but then I canít add the image with a link?
Again I know this is a lot, thank you for your time.
Steve1052

Karen Mac
08-24-2009, 10:39 PM
right click on the image, properties, and add your link there.

if the link is text, highlight the text, click the little icon that looks like a chain link on the top of the menu there.

The autoresponder in the cpanel will have nothing to do with the autoresponder freeautobot.. and im not gonna research it to find how to use it.. sorry.

The autoresponder in cpanel must be associated with an email and filled out there with the text you want or the message you want.

Karen

Karen

steve1052
08-24-2009, 11:59 PM
Thank you very much.